STUDIM PROJEKTIM PER NDERTIMIN E OBJEKTIT TE RI TE REPARTIT TE NDERHYRJES SE SHPEJTE SHKODER

Picture 2.7.1
Picture 2.7.2
Explore More
REHABILITIMI I FASADES DHE HYRJES KRYESORE TE DREJTORISE SE POLICISE SE SHTETIT