SHERBIMI I KONSULENCES PER RASTIN E SIGURISE SAFETY CASE DHE PLANIN E TRANSFERIMIT (MIGRATION PLAN) PER KULLEN E KONTROLLIT TE FLUTURIMEVE AJRORE NE TIA. JV CONSULTING AND MANAGEMENT ALBANIA

Picture 9.1.1
Picture 9.1.2
Explore More
SUPERVIZIMI I RINDERIMIT TE SHKOLLES 9-VJECARE, “29 NENTORI”, BASHKIA KURBIN