“NDËRHYRJE PËRFORCUESE DHE REHABILITUESE NË 9 OBJEKTE INSTITUCIONE PUBLIKE NË BASHKINË TIRANË” GODINA E ISH TE PERNDJEKURVE POLITIKE KODI (II-049)

Picture 4.20.1
Picture 4.20
Explore More
“NDËRHYRJE PËRFORCUESE DHE REHABILITUESE NË 9 OBJEKTE INSTITUCIONE PUBLIKE NË BASHKINË TIRANË” GODINA E VETINGUT (ISH LIDHJA E SHKRIMTAREVE) KODI (II-085)