MASTERPLANI I NAVIGIMIT AJROJ TE AEROPORTIT NDERKOMBETAR TE VLORES – VIA – SUBCONTRACTOR CONSULTING AND MANAGEMENT ALBANIA LTD

Picture 9.2
Explore More
SHERBIMI I KONSULENCES PER RASTIN E SIGURISE SAFETY CASE DHE PLANIN E TRANSFERIMIT (MIGRATION PLAN) PER KULLEN E KONTROLLIT TE FLUTURIMEVE AJRORE NE TIA. JV CONSULTING AND MANAGEMENT ALBANIA