Page 8 - ArchiSpace
P. 8

PROJEKTET KRYESORE TE REALIZUARA


        •  Studim Projektim I Godines se Autoritetit Rrugor Shqiptar, Tirane
        •  Studim Projektim I Godines se Televizionit Report TV dhe Shqiptarja.com

        •  Studim Projektim I Rezidences se Ambasadorit te Zvicres, Tirane
        •  Studim Projektim, Kompleks Vilash, Farke
        •  Studim projektim per Rikonstruksionin e nderteses qendrore KESH, sha.a,Tirane
        •  Mbikqyrja e Projektit Kompleks te Fshatit Dhermi dhe Vuno

        •  Mbikqyrja e Rruges Ramize Gjebrea, Vlore
        •  Mbikqyrja Energjitike e Shunt Reaktor, dhe Vendosjen e traktit 400 kV N/St Zemblak
        •  Mbikqyrja e punimeve per ndertimin e sistemit te alarmit ne digat e kasakades Drin
        •  Mbikqyrja e punimeve per Permiresimin e aksit ne zonat me aktivitet te larte bujqesor te Myzeqese

        •  Mbikqyrje e punimeve energjike per Rehabilitimin e trakteve te linjave 110kV dhe N/St 110 kV Fushe
          Arrez, Puke
        •  Mbikqyrje per rikonstruksionin e pjeshshem te Urgjences Pediatrike dhe te Spitalit Psikiatrik te
          Pergjitshme Nene Tereza, Tirane

        •  Mbikqyrje punime asfaltike, Qendra Ura
        •  Mbikqyrje e Punimeve per Rikonstruksionin e Inspektoriatit Kombetar te Mbrojtjes se Territorit, Tirane
        •  Mbikqyrje e Punimeve per Rikonstruksionin e Agjencise Trajtimit te Pronave
        •  Studim Projektim I Qendres se Azilkerkuesve, Babrru, Tirane

        •  Studim Projektim per Holl, Salle Mbledhjes per Raifeissen Bank, Tirane
        •  Studim Projektim per Koncesionarin BMB, Porto Romano, Durres
        •  Studim Projektim Kompleksi Rezidencial, Splendor, Tirane
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13