Page 7 - ArchiSpace
P. 7

PROJEKTET KRYESORE TE REALIZUARA


        •  Studim Projetim I Hotel Onufirt, Berat
        •  Restaurimi I Kapeles se Varrezave Rremaj, Shkoder

        •  Restaurimi I Kishes Katolike – Zemra e Krishtit Urdhri I Jezusit, Tirane
        •  Studim Projektim Rikonstruksioni I Argjendari Pirro, Tirane
        •  Studim Proejektim I Godines se Agjencise Eficiences Energjitike
        •  Studim Projektim I Godines Polifunksionale te Inspektoriatit Qendror,Tirane

        •  Studim Projektim Drejtoria e Pergjitshme e Policise Shtetit
        •  Studim Projektim Drejtoria dhe Komisariati Policise Diber
        •  Studim Projektim Drejtoria dhe Komisariati Policise Elbasan
        •  Studim Projektim Drejtoria dhe Komisariati Policise Shkoder

        •  Studim Projektim Drejtoria dhe Komisariati Policise Kurbin
        •  Studim Projektim Komisarianti Nr.6, Kombinat, Tirane
        •  Studim Projektim per Objektin e Administrates dhe Drejtorise vendore te Emigracionit
        •  Studim Projektim per ndertimin e Repartit te Nderhyrjes se Shpejte, Shkoder

        •  Studim Projektim per Rikonstruksionin e anes funksionale dhe te sigurise se objektit Poligoni I mbyllur
          ne Repartit e Nderhyrjes se Shpejte, Tirane
        •  Studim Projektim Drejtoria dhe Komisariati Policise Sarande
        •  Studim projektim per perfundimin e investimit te Repartit Special Renea

        •  Studim Projektim Kompleks Banimi, 8-9-10 Kate, Rruga e Kavajes,Tirane
        •  Studim projektim Kompleks Rezidencial 8-9 Kate, Inerti, 5 Maj, Tirane
        •  Studim projektim I Qendres ADISA, Kombinat, Tirane
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12