Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/46772-37641.cloudwaysapps.com/ramvfbysfb/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/46772-37641.cloudwaysapps.com/ramvfbysfb/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/46772-37641.cloudwaysapps.com/ramvfbysfb/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Vizioni | Archi Space – Architecture Studio in Tirana

Vizioni

Misioni ynë në Archi-Space është për të arritur kënaqësinë ndaj konsumatorit duke përmirësuar vazhdimisht produktet dhe shërbimet tona në mënyrë që të sigurojnë dhe përmbushin pritjet ekzigjencat e konsumatorit.

Ne synojmë për të sjellë produkte dhe shërbime të dobishme në tregun e ndertimit ,duke synuar performancen e kohes dhe cilesine e zbatimit.

Archi Space me projektet e saj perqas nje vizion kontemporan duke vleresuar trashegimine kulturore si dhe kerkesat e tregut per zhvillimin e qendrushem te biznesit.

Studio qe ne perfaqesojme nuk eshte nje fabrike projektesh, por nje Atelie e cila punon me dashuri dhe perkushtimin me te madh per produktin e konsumatorit.

HISTORIKU

ArchiSpace e ka nisur aktivitetin në vitin 2011 dhe eshte perfshire kryesisht ne Konsulence dhe Projektim Arkitektonik, duke projektuar Pune Civile, Sherbime Inxhinierike, Dizajn Interiori, Rezidenca si dhe Restaurime te Monumenteve te Kultures

ANETARESI

SHASH – Shoqata e Arkitekteve te Shqiperise

AUA – Unioni i Arkitektevete dhe Planifikuesve Urban